el ceb i les bruixes a la mostra d’entitats 2020

Enguany també participem a la mostra d’entitats però, degut a la covid, ho farem en un format diferent. Ja sabeu que ens agrada col·laborar amb altres entitats, aquest cop ho fem conjuntament amb les Bruixes de Begues!

Ja que per Sant Joan les bruixes no van poder ballar ni fer el beuratge, van dissenyar un Kahoot anomenat “herbes remeieres de les bruixes de Begues” amb 100 preguntes sobre els usos de les herbes que trobem voltant pels nostres boscos i camins, així com diferents sortilegis i espantabruixes.

Les bruixes i el CEB us convidem a jugar-hi des d’avui i fins el 4 d’octubre. No es jugarà per equips i podeu jugar en el moment que ho vulgueu i entrant de dues maneres

  1. Instal·lant Kahoot i desprès cercant “herbes remeieres de les bruixes de Begues” i jugant.
  2. Sense instal·lar Kahoot, anant a l’enllaç següent: https://kahoot.it/challenge/0433011?challenge-id=376bf54c-a98e-4b83-88b7-e222d7b6a1c6_1600792693538 , introduint el PIN 0433011 i jugant.

Us demanem que ens feu arribar dues fotografies, una on es vegi que estàs jugant (sola, en família, amb amics…) i un altra a la vora d’una de les plantes o elements que surten al joc. Si ens envies les fotografies al mail centredestudisbeguetans@gmail.com les publicarem al web del CEB fent una col·lecció amb tota la gent que hagi jugat aquests dies per tenir un recordatori d’aquesta mostra tan diferent!

Us desitgem una bona mostra!

Pengem el pdf amb totes les activitats a més del cartell de la mostra

ProgramaMEB20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *