qüestionari taula ciutadana pel clima

Des de les entitats impulsores de la Taula ciutadana pel clima, volem compartir el buidatge del qüestionari, que vam organitzar per conèixer quins són els temes que més preocupen. També l’hem enviat per email a totes les persones que van contestar, a les entitats i als partits polítics que van donar suport.

Han contestat 68 persones!!  

Veient les respostes queda clar que aquest poble té molta voluntat de combatre aquesta situació cada cop més intensa que estem vivint d’emergència climàtica i social.

Ben aviat convocarem la primera trobada presencial – si és possible -, o telemàtica, per constituir la taula i començar a caminar en les propostes que entre totes hem prioritzat.

Begues va declarar l’emergència climàtica a novembre de 2019, amb una moció impulsada per la ciutadania des d’un gran nombre d’entitats: Ateneu Assembleari de Begues, Assemblea Feminista les Agulles de Begues, Centre d’Estudis Beguetans, Associació Joves 6tres9, Associació Esportiva de Futbol Sala Begues, Esplai Uraka, Taller d’Arts de Begues el Colomar, Gent de Begues, CDR Begues, Associació Amics del Ioga de Begues, AMPA de l’Institut de Begues, ANC Begues. La moció va ser aprovada per majoria al Ple Municipal.

La creació de la Taula Ciutadana pel Clima, oberta a la participació de tothom, és la clau de volta de la moció. S’havia de constituir el 14 de març de 2020 però la pandèmia ho va aturar tot. Malauradament, l’emergència climàtica no s’atura. Per aquest motiu, com a pas previ per organitzar la primera trobada, vam preparar el qüestionari que ara analitzem i que ens permet conèixer millor el que ens preocupa, i agilitar així l’inici de la taula.

Gràcies per participar i cuidem-nos!

Ateneu Assembleari de Begues

Les Agulles assemblea feminista de Begues

Centre d’Estudis Beguetans

Analisi_enquesta_taula_ciutadana_pel_clima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *