al·legacions al projecte de construcció d’habitatge a Can Martí

Hem tramitat al·legacions a la Modificació Puntual n.29 del PGOU. Modificació de l’edificació del sector UA9 Can Pau Martí sense variar els paràmetres d’aprofitament urbanístic.

Proposta CEB
Proposta aprovada inicialment MPPGOU nº29

S’ha de considerar que es tracta d’un tema delicat que ha anat diversos cops a litigi, amb les corresponents sentències judicials i informes. S’ha anat augmentant el nombre d’habitatges, afectant a la dotació per equipaments, zones verdes i altres necessitats públiques. Recollim aquests documents a l’annex 1.

A les al·legacions expliquem per quin motiu no ens convenç la proposta i plantegem una alternativa més sostenible. S’ha aprovat inicialment la construcció de 14 edificis bifamiliars en solars de 600 m2 (300 m2 de parcel·la per habitatge). Això vol dir cases en parcel·les petites, un munt d’escales a cada habitatge….. A més s’ha fet una interpretació esbiaixada dient que es tracta d’un edifici plurifamiliar, quan en realitat l’únic que es comparteix és el pàrquing comunitari, imprescindible per estalviar la gran quantitat de rampes que requeririen els pàrquings individuals.

Fem una proposta de veritable edificació plurifamiliar, més sostenible i similar a altres ja existents al municipi. Aprofita millor els metres quadrats útils dels habitatges, amb ascensors i escales comunitaries. A més, permet alliberar l’entorn de la masia de can Martí, una de les més antigues de Begues, que així no quedarà ofegada per les construccions.

Tenint en compte el context actual de la demanda d’habitatge a Begues la nostra proposta s’emmarca molt millor dins del “programa d’actuació municipal d’habitatge a Begues” de 2019.

Per cert, al Butlletí de març s’informa a la ciutadania d’aquesta modificació del PGOU, quan ja ha vençut el termini per presentar al·legacions.

Podeu llegir aquí les al·legacions completes i també l’entrada anterior sobre aquest tema.

AL·LEGACIONS-MPPGO-29.-CEB-per-la-Web

Annexos-allegacions-MPPGOU-29_CEB

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *