addenda al recurs de reposició del segon dipòsit de gas fòssil

L’onze de desembre de 2020 l’ajuntament va rebre la ponència d’avaluació ambiental realitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, respecte la instal·lació del segon dipòsit de gas fòssil al municipi.

L’ajuntament no va mencionar l’existència d’aquest document, ni el va enviar a les persones, entitats i grups polítics que havien presentat al·legacions a l’agost.

Al Ple municipal de 24 de febrer l’alcaldessa va informar que havia signat el decret de concessió provisional de llicència ambiental a la instal·lació de la planta satèl·lit GNL.

Fins el 9 d’abril no vam aconseguir una copia de la ponència ambiental de l’AMB. Vam haver de presentar el recurs de reposició sense haver pogut consultar aquest document tan important.

Un cop analitzat el document, l’informe de la direcció general de forestals del departament d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació de la Generalitat, i veient que l’AMB diu que no ha rebut les al·legacions en ser directament desestimades per alcaldia, ens hem vist en la necessitat de presentar una addenda al recurs.

Podeu llegir l’addenda aquí. I consultant l’apartat d’al·legacions del “tag” de la web (a la banda dreta inferior) podreu disposar de tot el que hem escrit i presentat en aquest tema.

recurs-del-recurs_def-copia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *