EL CEB complim enguany 25 anys!!!

Per aquest motiu hem preparat un programa ple d’activitats que volem compartir amb tothom. Hi haurà més passejades que mai, visites guiades, xerrades i un happening.

Comencem amb el cicle de xerrades que hem anomenat TERTÚLIES A LA FRESCA, on, els propers tres dissabtes, dues persones del CEB i convidades, explicaran breument alguns dels temes de recerca en que han estat treballant els darrers anys i que estem segures que us interessaran i generaran una tertúlia engrescadora.

Les tertúlies es faran al Mur de Begues i començaran a les 20:00. Al ser a l’aire lliure l’aforament pot ser més gran que en un indret tancat, però cal que ho tingueu en compte i vingueu abrigades.

Les activitats són gratuïtes. Tot i així és necessari fer inscripció prèvia. Ens heu d’enviar un mail a centredestudisbeguetans@gmail.com indicant el nom de cadascuna de les persones que vindreu i quin o quins dies voleu venir (pot ser un, dos o els tres!).

Us preguem que no us apunteu si no teniu clar si podeu venir. Penseu que altres cops hem hagut de dir que no a persones que segur haurien vingut, perquè altres ja s’havien apuntat ocupant una plaça que finalment ha quedat lliure. Entenem que tothom pot tenir un imprevist, i si fos així us agrairíem que ens aviséssiu per mail, a fi que puguem contactar quan abans millor a les persones que es quedin en llista d’espera.

Gràcies i bones tertúlies!!!!

PRIMERA TERTÚLIA DISSABTE 22 DE MAIG:  En Jordi Dolz ens parlarà de l’arquitectura i el creixement urbà de Begues entre finals del segle XIX i principis del segle XX i, a continuació en Rodrigo de l’Amo i en Xavier Segarra ens mostraran com viu l’astor, un rapinyaire ocult al massís del Garraf.

SEGONA TERTÚLIA DISSABTE 29 DE MAIG: En Xavier Parellada ens explicarà com no és el territori de Begues gràcies a l’estiueig i en Victor Mata parlarà d’excursions científiques, hostals i cases de sojorn a Begues al segle XIX.

TERCERA TERTÚLIA DISSABTE 5 DE JUNY: Amb l’Elicinia Fierro veurem la transformació de les masies de Begues per influència de l’estiueig i ens explicarà dos casos concrets: la Parellada i cal Fusteret, finalment en Rafael González ens parlarà de la biodiversitat urbana a Begues i de la importància del bosc urbà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *