encara més línies elèctriques a begues

Fa literalment quatre dies que hem presentat al·legacions al projecte anomenat Clúster Begues, que vol portar una nova línia de 400 kV a la subestació elèctrica, amb un model de renovables nefast i trinxant el territori. Amb una gran preocupació per com des del gobierno s’està entenen l’emergència climàtica i el canvi a renovables, i alhora amb una gran satisfacció de veure com arreu del territori han sorgit desenes de protestes raonades en contra d’aquesta aberració.

Doncs bé, descobrim ara que el B.O.E de 6 de setembre ha publicat que “somete a Información Pública la solicitud de Autorización Administrativa Previa y Declaración de Impacto Ambiental del proyecto PEol-482-AC, que comprende los parques eólicos de Taranis, Angus, Bodega, Brigid, Metis, Dian, Nazario, Fulgora, Belenus, Epona, Electra, Felis, Hefesto y Fontus de 49,5 MW cada uno, y sus infraestructuras de evacuación“.

Un ALTRE PROJECTE de nombrosos parcs eòlics, novament de Forestalia, que també ha d’anar fins a Begues, tal com diu el B.O.E. “Los parques eólicos anteriormente mencionados cuentan con permiso de acceso en la Subestación SE Begues 400 kV, otorgado con fecha 14 de septiembre de 2020.

JA NO ES TRACTA DE FER UNES NOVES AL·LEGACIONS I TENIR ELS CONSISTORIS, ENTITATS, ASSOCIACIONS ECOLOGIESTES ENTRETINGUTS OMPLINT FULLS I FULLS, ES TRACTA D’ADREÇAR-SE DIRECTAMENT AL MINISTERIO DE POLÍTICA TERRITORIAL I ACONSEGUIR QUE ATURIN TOTS AQUESTS PROJECTES FINS QUE NO ES DEFINEIXI BÉ QUIN ÉS EL MODEL DE GENERACIÓ, TRANSPORT I CONSUM D’ENERGIES RENOVABLES CAP AL QUE S’HA D’ANAR.

Adjuntem aquí el B.O.E.

BOE-B-2021-37399

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *