el ceb participa a l’assemblea de la plataforma sos baix llobregat

El proper dissabte 6 de novembre pel matí es farà la primera Assemblea presencial de SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet. Des del CEB us volem convidar a participar i a sumar esforços.

La trobada és a l’Ateneu Santboià, a l’avinguda Maria Girona 2 de Sant Boi de Llobregat. Molt a prop de l’ajuntament i a un minut a peu de l’estació de Sant Boi dels FGC (https://goo.gl/maps/ApZPiLHEEt1RANh58).

El Centre d’Estudis Beguetans som una de les més de cinquanta entitats del territori adherides a la Plataforma. Ens hi vam sumar des del començament, a finals de 2019. Hi ha socies del CEB que formen part del grup de coordinació tècnica de la Plataforma i hi treballen molt activament.

L’agenda és la següent:

A partir de les 10 del matí hi haurà la fira amb un nombre considerable de paradetes de les associacions i col·lectius que formen part de SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet.

A partir de les 11 h hi haurà tres tallers simultanis.

  • L’urbanisme i l’habitatge. Per un nou model territorial i una reorientació total de l’urbanisme metropolità. Amb Jordi Romero Sabí, arquitecte, Quim Roca (Sindicat de Llogateres de l’Hospitalet de Llobregat), Martí Aguilà i Recha (PAH Cornellà de Llobregat), moderat per Isis Sanpera (Salvem l’entorn de la Colònia Güell).
  • La sostenibilitat alimentària i el Parc Agrari. Amenaces i reptes de l’agricultura al Baix Llobregat. Amb Olivier Chantry (Unió de Pagesos) i representants d’altres d’experiències de producció agrària al Baix Llobregat, moderat per Tona Mangues (Bicibaix).
  • Els espais naturals i l’aeroport. Hem aturat l’ampliació. I ara, què? Amb Ariadna Cotén i Joan Manel del Llano (Zeroport), moderat per Elena Idoate (Ni un pam de terra).

A les 12:30 començarà l’assemblea oberta per debatre quines són les properes passes per impulsar les diferents lluites locals i sumar esforços contra els projectes i macroprojectes urbanístics que amenacen el nostre futur. La trobada acabarà a les 14:30.

Us hi esperem!

Podeu estar al dia de les activitats al web https://sosbaixllobregat.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *