catàleg de patrimoni de BEgues

Llegim al web municipal que, per decret del primer tinent d’alcaldia, el 25 de novembre de 2021 es va aprovar inicialment el Pla Especial de protecció del patrimoni i catàleg de béns arquitèctonics, històrics i ambientals de Begues (PEUPIC), més conegut com a Catàleg de Patrimoni.

Considerem molt trist que un document tan rellevant i extraordinari, pendent des de l’any 1997 i que afectarà de forma molt important als propietaris de tots els elements del patrimoni de Begues, sigui aprovat inicialment sense passar per la Comissió de Patrimoni i Estética i sense passar pel Ple.

En aquest enllaç podeu baixar els cinc volums del catàleg així com també els informes dels tècnics municipals.

https://www.begues.cat/ajuntament/informacio-oficial/urbanisme/projectes-urbanistics/projecte-pla-especial-cataleg-del-patrimoni.html

L’edicte diu que l’exposició pública serà de 45 dies hàbils, des del 26 de novembre fins el 17 de febrer. Per la importància i complexitat d’aquest document, a la darrera Comissió de Patrimoni del 29/11/2021 hem demanat que s’ampliï el termini d’exposició pública i que el catàleg passi per la Comissió de Patrimoni dins d’aquest termini.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *