al·legacions al projecte de l’avinguda Torres vilaró

Podeu llegir aquí els suggeriments i al·legacions que hem presentat a la Diputació i també presentarem a l’Ajuntament respecte el projecte de reurbanització de l’avinguda Torres Vilaró des de l’ajuntament fins la rotonda de la Collada.

Esperem que es tinguin en compte, ja que creiem que milloren el projecte original aprovat per la Diputació i recollit en el conveni entre la Diputació i l’Ajuntament signat el mes de juliol de 2021. Esperem també que Ajuntament i Diputació acordin un nou període d’exposició pública acompanyat d’un debat que afavoreixi la participació ciutadana. El projecte va ser a exposició pública a l’agost i no  es va dir res a la població, generant una situació d’indefensió.

Properament, des del CEB organitzarem una sessió oberta per explicar les millores que ens agradaria introduir, com per exemple: deixar la recta dels Platans d’us exclusiu de vianants i ciclistes restituint els arbres perduts i recuperant un paviment de terra compactat, tot respectant la bellesa del tram  – inclòs al catàleg de patrimoni – i integrant-hi de forma digna la creu del Joncar i el camí Ral. En canvi, el projecte aprovat també permet passar-hi vehicles emprant asfalt i altres tipus de paviments i colors per distingir les diferents zones de pas. També proposem canvis de mobilitat i canvis de traçat que redueixen significativament la perillositat de la corba que enllaça Torres Vilaró amb la rotonda de cal Viudo així com un pas que permeti creuar la variant a les veines de la Rectoria a l’alçada de l’antic camí de les Planes.

A més de les al·legacions, podeu trobar en aquest enllaç l’escrit on pengem el projecte – que ja no es pot consultar al web municipal – i la primera noticia que vam publicar.

alegacions-urb-Torres-Vilaro-Collada-def-x-web

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *