Vídeo oficial del happening 2021 femer de formiguers

Podeu trobar aquí el vídeo oficial – editat recentment- del Happening 2021 II Femer de Formiguers celebrat el 31 d’octubre de 2021 a Cal Viudo amb motiu del 25è aniversari del Centre d’Estudis Beguetans. Un bon record d’una també bona jornada!

El Happening va estar organitzat per Victor Mata dins el programa Arquitectura-Paisatge-Art en que el CEB i la Land Art Associació de Catalunya col·laboren per recuperar i artialitzar els paisatges de pedra en sec del terme de Begues (Baix Llobregat).

Com explica en Victor: “S’han portat a terme dues instal·lacions d’art amb la natura: Mons de Begues i Agulla de cal Viudo. L’acció compartida del happening, Femer de Formiguers reivindica l´ús fertilitzants naturals, per això recuperem una pràctica ancestral d’adobar la terra amb matèria vegetal carbonitzada (formiguers). A Begues els formiguers els hem documentat fa mig mil·leni. Per això hem realitzat aquesta performance amb una follia interpretada per Manuel Esteban i Oriol Català. Les altres intervencions estan en consonància amb la convivència dialògica dels éssers vius: la performance Ocells perduts de Laia Estruch http://laiaestruch.com/, l’obra de teatre visual Fulla blanca de la companyia Frobvia https://frobvia.wixsite.com/frobvia i la demostració de tracció animal de Jordi Sánchez www.facebook.com/agro_ecologiacalvidu en són la prova.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *