Xerrada-DEbat projecte reurbanització avinguda Torres Vilaró fins a la collada

Dissabte 19 de març a les 18:00 a l’Escorxador, membres del CEB explicarem els aspectes bàsics del projecte de reurbanització de l’avinguda Torres Vilaró des de l’ajuntament fins a la rotonda de la Collada, i molt especialment les propostes de canvis que abans de cap d’any vam proposar a la Diputació i a l’Ajuntament, responsables del projecte, i de les que encara no hem rebut contestació.

Pensem que les contribucions milloren el projecte – ja aprovat – i per aquest motiu us convidem a venir. Ens agradaria coneixer la vostra opinió, poder debatre i parlar dels dubtes que sorgeixin.

Us avancem una de les propostes: deixar la recta dels plàtans d’ús exclusiu per a vianants i ciclistes, restituint els arbres perduts i recuperant un paviment de terra compactat que respecti la bellesa del tram – inclòs al catàleg de Patrimoni – integrant-hi de forma digna la creu del Joncar i el camí Ral.

Podeu llegir aquí les al·legacions que vam presentar així com el projecte aprovat i altres notícies que hem escrit sobre aquest tema.

http://centredestudisbeguetans.cat/archivos/2969

Un comentari

  • Ana Gloria Tamburini Serra

    llastima que la revista de lAajuntament arribi el mes següent amb la consequen desinformacio.
    els propietaaris de edificis urbans o parcelles tenim dret a la informacio encara que no visquem al poble de Begues.
    necesitem moltes aclaracions i participacio en debats per el projecte reurbanització Avinguda Torres Vilaro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *