aprovada la memòria 2021 i els projectes pel 2022

Ahir vam fer l’assemblea general ordinària del CEB.

En primer lloc volem agrair a les persones que ens van acompanyar en un dia que per nosaltres és molt important ja que rendim comptes de l’any passat, compartim les noves idees pel 2022 i recollim i incorporem els suggeriments i les propostes d’activitats que les persones sòcies porten a l’assemblea.

Ahir va ser també un dia trist perque una estona abans ens vam acomiadar de l’amic Joan Clavé, de qui la majoria de nosaltres – i el CEB com a entitat – tantes coses sobre l’entorn natural i la història de Begues hem après. El Trivial no serà igual sense tu, Clavé.

La memòria 2021 i el balanç de comptes es van aprovar per unanimitat. També es van aprovar els projectes que tenim previstos per enguany i el pressupost per dur-los a terme. Com sempre la realització d’alguns d’ells depèn en gran mesura de les subvencions que puguem rebre de l’Ajuntament i d’altres institucions a les que presentem les propostes. Tot i així els majors ingressos sempre provenen de les quotes dels socis.

A més de les xerrades, passejades – que tornarem a compartir amb Òmnium –  i les tertúlies a la fresca, enguany hi ha un parell de projectes especials, molt engrescadors, i que ja anirem explicant.

Podeu trobar aquí la memòria detallada.

Pengem la presentació que vam fer ahir

presentacio-assemblea_2021def

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *