Inauguració de la biblioteca ornitològica i de natura Audrey Baker

Tots coneixeu l’Audrey Baker, segur que l’heu vist voltant per boscos I camins de Begues amb els seus inseparables prismàtics penjats al coll, fes fred o calor, a primera hora del matí o al capvespre.

L’Audrey ha llegat tots els seus llibres d’ocells, fauna i natura al Centre d’Estudis Beguetans, degut a la llarga i estreta relació que ha mantingut amb nosaltres al llarg dels anys . Són un total de 350 llibres i un munt de revistes, amb les millors enciclopedies i alguna primera edició. També tots els quaderns de camp i observacions dels més de 70 viatges que ha fet arreu del món per observar ocells.

Ens vam comprometre a catalogar-ho i a obrir la Biblioteca ornitològica i de natura Audrey Baker a tota la població.

Tothom hi és convidat el proper diumenge 3 d’abril a les 12 del migdia, al local del CEB, al primer pis del Petit Casal per fer la inauguració i retre homenatge a l’Audrey. Ella ens acompanyarà i parlarem de la seva trajectòria, viatges i anècdotes i en acabar farem un pica-pica.

Properament penjarem al web del CEB el llistat de tots els llibres, revistes i viatges, que estaran disponibles per a consulta tots els dijous de 17:00 a 20:00 al Petit Casal, a partir del mes d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *