homenatge a l’ornitòloga beguetana audrey baker

Ahir va ser un dia d’aquells que no s’obliden. Vam poder inaugurar la biblioteca ornitològica i de natura Audrey Baker, amb la presencia de l’Audrey, i també ens va visitar la neu. La sala plena de gom a gom, moltes persones explicant les seves experiències d’observació d’ocells tot passejant pels boscos amb ella. Gairebé tot el barri de cal Viudo hi va ser per retre-li aquest homenatge.

Na Sílvia Ruiz va preparar un resum de la seva vida, farcida d’anècdotes, aventures i opinions d’altres companys ornitòlegs dels anys 70 i 80. En Xavier Parellada va explicar la importància del llegat que ha fet al CEB, destacant alguns libres singulars, primeres edicions, enciclopèdies i revistes. En Rafa González va posar en valor els quaderns d’observacions dels seus viatges, més de 70 arreu del món, a més de les sortides constants per Catalunya i la península, que permeten contrastar les dades d’ara amb les de fa 50 anys.

L’acte va cloure amb una projecció d’imatges dels seus viatges, amb fotografies fetes per ella o bé pels companys, i un aperitiu. L’Audrey ens va adreçar unes paraules d’agraïment, i moltes exclamacions de sorpresa quan anava reconeixent les fotos!

Teniu a la vostra disposició aquesta biblioteca, oberta a tothom per a consulta, els dijous de 17:00 a 20:00 al local del CEB al Petit Casal, Passeig de l’Església 1, 08859 Begues.

En aquest enllaç podeu consultar el llistat de tot el material que hi ha

Us deixem el resum sobre l’Audrey i les imatges que es van projectar.

resum-documentacio-audrey_def

presentacio-Audrey_print3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *