Al·legacions i Suggeriments al catàleg de patrimoni

Des del CEB hem presentat al·legacions i suggeriments al Pla especial urbanístic de protecció del patrimoni i catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals de Begues.

En aquest document parlem de la normativa, de les fitxes, d’errades que hi ha al document, de com s’ha comunicat als propietaris afectats, de les propostes de declaració de BCIN i BCIL i els beneficis fiscals així com dels elements que creiem que s’han d’incloure al Catàleg i que no hi són: edificis, corrals, barraques, elements d’aigua, arbres i altra vegetació, mines, marges, avencs, camins històrics, sectors o conjunts, elements urbans necessaris per a preservar la fauna.

Les al·legacions presentades inclouen diversos annexes que també us recomanem llegir. El primer és un document del Rafael González que introdueix i explica les propostes destinades a preservar la biodiversitat, com són els arbres d’interès, bardisses, rieres, basses i elements arquitectònics d’interès per a la conservació al medi urbà. També indica quins són els elements de construcció moderns incompatibles amb la biodiversitat.

Els annexes 2, 3 i 4 són els plànols orientatius amb la situació dels arbres, bardisses i altres elements d’interès, així com un fitxer amb els noms dels arbres i les seves coordenades.

AL·LEGACIONS-CEB-cataleg-patrimoni-2022.4.13_VF_c

ANNEX-1-Introduccio-Biodiversitat-signat_c

ANNEX-2-marges-i-rieres

ANNEX-3-coords_arbres_Begues

ANNEX-5-Caract-arquitectura-tradicional-Begues

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *