fitxes i imatges de la passejada botànica

Dissabte pel matí vam gaudir d’una bona jornada botànica amb les explicacions del Joan Campamà (Txompi per a molts). Vam aprendre els noms locals I els científics, característiques i curiositats sobre fulles, flors i fruits, els seus pol·linitzadors habituals, usos i moltes coses més. Recordeu que es tracta d’una activitat coorganitzada per la Taula Ciutadana x Clima de Begues, Òmnium Cultural Begues i el Centre d’Estudis Beguetans.

I com va anar molt bé, serà la primera d’altres passejades que anirem fent per diferents indrets de Begues i a diferents èpoques de l’any.

Prèviament a la passejada vam confeccionar una fitxa de cada planta, que compartim aquí per si les voleu descarregar. Anirem així confeccionant un petit catàleg de plantes del nostre terme municipal, que esperem que us agradi!!!

Malauradament l’espai és limitat i no hi és tot el que en Joan ens va explicar, però sí lo més important. També hem afegit on es pot trobar a Catalunya i al món.

Com a Begues hi ha moltes persones aficionades a la botànica, botànics i biòlegs, tècnics forestals, etc. si veieu que hi ha alguna cosa important o curiosa que es podria afegir, ens ho podeu dir enviant un missatge a centredestudisbeguetans@gmail.com.

Deixem també algunes fotos de la passejada en aquest enllaç

Fitxes-botaniques-JC

5 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *