ART AMB LA NATURA O EL PARADÍS PERDUT

Les tertúlies a la fresca d’enguany començaran aquest dissabte al vespre. En Victor Mata, membre de la Junta del CEB ens parlarà de land art i de pedra en sec. La xerrada-debat serà a les 20:00 al Mur i us recomanem que no us la perdeu.

Per aquells que no el conegueu – tot i que és difícil – en Victor és llicenciat en historia medieval i màster en arxivística. Dirigeix l’empresa Dos Punts Documentació i Cultura. Com a artista i gestor cultural ha participat en diverses biennals, festivals i trobades internacionals de Land Art. A Begues, a més de coordinar els grups de treball d’arxius, memòria històrica i pedra seca, del Centre d’Estudis Beguetans, és el responsable del programa Arquitectura-Paisatge-Art, de reconstrucció i artialització del paisatge de pedra en sec així com l’organitzador de tots els Happenings que s’han fet. Ha publicat diversos llibres i conferències, en temes d’història, documentació i arxius, així com de paisatge i memòria, guies culturals, land art i pedra seca.

Els camins i barraques de Begues, que tant ens agraden, no serien iguals sense el Victor.

Us deixem aquí un recull de fotografies d’algunes de les seves obres dels darrers 4 anys. Podeu trobar més informació a https://www.victormataventura.com/

ESCALERS (https://kminart.cat/ruta/) pineda del Bac de les Campanes, Nevà
RA. Esplanada del turó d’en Corts, Collserola
CARAMELL, Abrera
COMPARTIR, llac d’Engolasters, Andorra
ENCERCLAMENT, Begues
MARGES, vinyes de Can Sala, Subirats
MÓN DOTZE, Món Sant Benet
ULL D’AIGUA, Torrent de la Vinyassa, Collserola
DRISS, Cendrart, Maials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *