Les Casetes del Roure, Restauració de patrimoni a Begues

Ahir va tenir lloc la tercera i última sessió de les Tertúlies a la Fresca 2022, amb la presentació de la rehabilitació de les Casetes del Roure per part de l’arquitecta italiana Enrica Mosciaro, que viu i treballa a Barcelona des de 1992.

L’Enrica ha rebut diversos premis al llarg de sa seva trajectòria com el primer premi del concurs Pida al millor hotel de l’any (2010), el tercer premi a la Biennal d’arquitectura de Miami (2009), una menció especial en el Piccicato de la regió de Veneto (2009) i també ha estat seleccionada per participar a diversos premis com l’architetti Verona (2011), Medaglia d’oro della Triennale di Milano (2010) i Dedalo Minosse (2008). Les seves obres han estat exposades a Itàlia, Tokio, Quito, Buenos Aires i Miami i a diverses biennals d’arquitectura.

Volem agrair a l’Enrica que acceptés participar a les tertúlies i la seva exhaustiva explicació d’ahir davant d’un públic nombrós i amb moltes ganes de fer preguntes.

També a l’Alfred Dot la gravació del vídeo i les fotos. En total han participat a les Tertúlies d’enguany, més de 150 assistents. La Junta del CEB estem molt contentes de com ha anat aquesta segona edició.

Podeu trobar aquí la presentació, amb unes fotos espectaculars d’abans i després, i el vídeo.

PRESENTAZIONE_compressed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *