ajornat al 6 de novembre el primer aplec català de llauradors

Hem hagut d’ajornar l’aplec català de llauradors amb tracció animal moderna, que s’havia de fer diumenge vinent a Begues, al Baix Llobregat, per tenir temps d’obtenir totes les autoritzacions administratives necessàries.

ACTA (Associació Catalana de Tracció Animal moderna) i el Centre d’Estudis Beguetans (CEB), amb el suport de moltes altres entitats, preparem des de fa mesos aquest primer aplec de llauradors i també diferents activitats que es faran el mateix dia, al barri de Cal Vidu de Begues, totes relacionades amb la tracció, la doma i el benestar animal, l’agricultura de proximitat i els productes artesanals.

Els llauradors faran cadascun una llaurada de quatre o cinc passades, d’anar i tornar, en l’espai delimitat a les feixes del Clot de Cal Vidu. Al mateix lloc hi haurà altres activitats com ara una exposició d’eines i estris, antics i moderns, emprats en la tracció animal; un taller sobre benestar animal, les cures i la doma aplicades a la tracció; una fira d’artesans, i també altres manifestacions de cultura popular i tradicional.

APUNTEU-VOS LA NOVA DATA, 6 DE NOVEMBRE!

2 comentaris

 • Isabel Rigo Marsal

  Quina pena. Jo no podré venir

 • Josep Estapé i Amat

  Sóc pagès de Gavà i estic interessat en poguer assistir el dia 6 de Novembre a Cal Vidu d’aquest Aplec de Llauradors.
  La llàstima que no hagi pogut ser aquest diumenge, però miraré d’assistir.
  M’agradaria tindre els horaris de les llaurades de cavalls..Jo a la meva infantesa també vaig llaurar em els cavalls que la família tenia.
  Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *