Taller de caixes niu

Ens fa molta il·lusió convidar-vos al taller de confecció de caixes niu que farem el proper diumenge 26 de març a l’era de cal Viudo. Es un taller ideal per fer com activitat familiar i, a més, us endureu la caixa niu que hagueu fet per posar al vostre jardí o balcó.

En Rafa, més conegut com a Rafa “Pájaros”, serà qui ens expliqui com ho hem de fer i també ens explicarà el perquè de les diferents mides i formes i el millor lloc per penjar-la. I en Jordi de cal Viudo ens ofereix un lloc immillorable per dur a terme el taller envoltats de natura.

El cost d’una caixa niu per ocells tipus mallerenga, es de 15 €. Les persones que siguin sòcies del CEB no hauran de pagar res. Les que no sigueu sòcies, haureu de pagar 10 € per endur-vos la caixa.

Les fustes tallades per fer les caixes les prepara l’associació naturalista Xot (ANAX) de la qual en Rafa és cofundador https://associacio-naturalista-xot.webnode.es/ Entreu a la seva web i veureu quins projectes més interessants tenen entre mans.

Per aquest motiu és molt important que us apunteu abans del dia 15 de març – les places són limitades no ho deixeu pel darrer dia – enviant un mail a centredestudisbeguetans@gmail.com

L’activitat l’organitzem entre el CEB, la Taula Ciutadana pel Clima i l’ANAX.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *