Aprovada la memòria 2022 i els projectes pel 2023

Dissabte passat va tenir lloc l’assemblea general del CEB.

Volem agrair a les persones que vàreu participar i també a les que ens vàreu dir que us agradaria però que no podíeu. Va ser l’assemblea amb un nombre d’assistents més gran: 16 persones, a més dels membres de la Junta.

Es van aprovar per unanimitat la gestió i el tancament de comptes del 2022 així com les propostes d’activitats i el pressupost pel 2023. També es van recollir suggeriments i propostes que algunes assistents van dur a l’assemblea.

Com sempre la realització d’alguns projectes dependrà en gran mesura de les subvencions que puguem rebre de l’Ajuntament i d’altres institucions a les que presentem les proposes (Diputació, IRMU). Tot i així els majors ingressos sempre provenen de les quotes de les persones sòcies.

A més de les Tertúlies a la Fresca i algunes passejades que estem preparant, enguany hem afegit un parell de tallers que segur que us agradaran com són: el de confecció de caixes niu amb en Rafa que ens explicarà moltes coses sobre ocells i els millors llocs per posar una caixa, i el taller per aprendre a fer ratafia.

Tornen els FÒRUMS DE L’ESPLUGA enguany per debatre sobre el Dret a la Pau, el dret de les persones a no patir les conseqüències dels conflictes armats. Sumant a l’organització l’Espai per la Pau Arcadi Oliveres. Hi haurà 4 sessions, amb presentacions de llibres, un taller, i dues taules rodones. Apunteu-vos les dates a l’agenda: 12, 14, 15 i 22 d’abril per la tarda. Aviat difondrem els cartells.

Enguany també volem donar molta visibilitat al treball que fa el grup de pedra seca amb en Victor i en Jordi. Farem diverses activitats sota el títol: l’art de la pedra seca a Begues: 22 anys recuperant cultura i paisatge.

També us volem comunicar que a la Junta hi ha hagut canvis. En Xavier Parellada ha dimitit com a membre de junta, desprès de 26 anys de formar-ne part – dels quals 18 com a president – i seguirà actiu treballant des dels diversos grups de treball en els que participa. També s’ha incorporat la Mireia Ibarz com a vocal a la Junta.

Però no us ho explicarem tot aquí, mireu el power point.

A l’assemblea van venir dues persones que no eren sòcies i que se’n van fer immediatament al acabar. Vam gaudir també d’una bona estona compartint idees mentre sopàvem a peu dret tota mena de croquetes i truites de patates de la Cabana, entre altres. Tot boníssim.

Teniu aquí la memòria

I aquí la presentació que ho resumeix.

presentacio-assemblea_2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *