Taller de Ratafia artesana

Diumenge passat per la tarda va tenir lloc el taller de ratafía.

Amb les herbes que havien collit les bruixes, les que van portar en Sergi i l’Emili, i les nous verdes del Jordi de cal Viudo, cadascú va fer la barreja d’herbes seguint la recepta secreta dels dos “mestres”, que no publicarem aquí.

A més van dur tres ratafies artesanes de gustos molt diferents, que ens van servir per fer un tast i per orientar-se cadascú cap al sabor que volia potenciar o disminuir.

Fonoll, romaní, farigola, menta, sàlvia, espígol, maria lluïsa, orenga, camamilla, prunes, pomes, llimona, taronga, flor de magraner, clau, canyella, gingebre, llorer, til·la, comí, nou moscada, nous verdes.

Ara totes les participants anem esperant els 40 dies a sol i serena, sacsejant de tant en quant i mirant com va canviant de color. A la tardor farem un tast!

Va ser molt divertit. Moltes gràcies a l’Emili i al Sergi pel taller i també per haver-lo proposat. Ja sabeu, si teniu alguna idea o projecte que us sembla que pot encaixar amb les activitats del CEB i que us podem donar un cop de ma, veniu i parlem-ne!!!!!

Algunes fotos:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *