comissió de patrimoni (14/12/2020): cal fusteret

El CEB és membre de la comissió de manteniment del patrimoni i estètica dels àmbits o edificis d’interès històric, artístic o patrimonial.

En data 14 de desembre de 2020 es va reunir la comissió de patrimoni amb un únic punt a l’ordre del dia: les obres de reforma d’un habitatge a la finca de Cal Fusteret.

Aquest és el cinquè cop que la comissió avalua el projecte de rehabilitació de cal Fusteret, essent en conseqüència l’edifici que ha estat més vegades objecte d’aquestes reunions. Fet que no ens sembla malament, però sí que manifestem que és una llàstima que no hagin estat sotmeses a aquestes reunions les obres dutes a terme en molts altres edificis històrics del municipi o susceptibles de ser catalogats, sobretot els de propietat municipal, o el mateix projecte de catàleg de patrimoni que la Diputació va lliurar a l’ajuntament fa 2 anys.

Des del CEB se’ns demana un informe tècnic del punt a tractar, en aquest cas sobre la rehabilitació, revestiments i tanques de cal Fusteret.

A més a més, també se’ns va demanar un estudi històric i arquitectònic de Cal Fusteret on expliquem la formació del barri de la Rectoria, la construcció i creixement de cal Fusteret, la transformació en cases d’estiueig, el projecte de rehabilitació, revestiments i tanques.

L’altra documentació que es va aportar a la comissió de patrimoni va ser la documentació tècnica del projecte de rehabilitació així com els planols, i l’informe tècnic de l’arquitecte municipal.

Podeu trobar aquí els dos informes realitzats pel CEB.

Informe-CEB-cFusteret_v.Eli_

estudi-historic-i-arquitectonic-cal-Fusteret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *