per un arranjament curós de la pista de torrelles

Aquests dies està circulant per la xarxa una petició per a que s’arregli urgentment la pista de Torrelles, tancada al trànsit des del 21 d’abril a causa de les esllavissades. El CEB està totalment a favor d’aquest arranjament, molt necessari per molts beguetans i torrellencs, pel que s’adhereix a la petició.

L’Ajuntament de Begues ha fet públic que ja ha contactat amb el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona per sol·licitar la inclusió de la pista en el seu programa de subvencions.

Però sabent que fa uns anys la Diputació va presentar un projecte de conversió de la pista en una carretera que hauria causat un gran impacte ambiental i social a Begues i Torrelletes, volem deixar clar que la nostra petició es limita a reclamar urgentment el seu arranjament com a pista forestal.

Una nova carretera procedent del Baix Llobregat suposaria un impacte brutal pels nostres ecosistemes i entorn natural, alhora que tant el petit nucli de Torrelletes com el barri de la Rectoria-Bassa Blanca rebrien un impacte absolutament insostenible a causa del gran moviment de vehicles de tot tipus que generaria. Seria absurd que amb el cost que va tenir treure la carretera del centre del poble ara n’hi vulguem fer passar una altra.

En aquest sentit estem totalment d’acord amb aquesta altra petició, que també demana reparar la pista dient explícitament que no volem que es converteixi en una carretera.

Us demanem que hi doneu suport en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *