projecte reurbanització avinguda torres vilaró

No és el primer cop que parlem de l’important projecte de reurbanització del carrer Torres Vilaró des de l’Ajuntament fins a la benzinera de la Collada. Important perquè afectarà a les veïnes que hi viuen i a la mobilitat urbana a motor, bicicletes i vianants. Important també perquè constitueix l’entrada més visible a Begues.

L’hem llegit tan acuradament com hem sabut, cosa difícil al tractar-se d’un projecte de més de 1000 pàgines, i estem elaborant unes quantes propostes que creiem que el milloren: són més respectuoses amb el barri de la Rectoria, amb el conjunt de la recta dels plàtans, amb el traçat del carril bici i el pas per a vianants, amb l’espai de la creu del Joncar, amb el tram de l’antic camí ral que s’hi superposa, fins i tot redueixen la perillositat d’alguna corba massa tancada.

Però ens trobem amb el problema de que el projecte ha estat aprovat definitivament i per tant ja no es poden fer suggeriments ni al·legacions. Seguint la recomanació del regidor d’urbanisme hem demanat directament a la Diputació que torni a obrir un termini d’exposició pública, ja que creiem que pràcticament ningú es va assabentar de l’anterior en no difondre-ho des de l’Ajuntament. La prova és que no hi ha cap al·legació presentada, cosa inusual quan es tracta d’un projecte d’aquestes dimensions i que afecta a tantes veïnes.

Us animem a llegir el projecte, i com l’Ajuntament ja l’ha tret de la web, us enllacem aquí els dos documents i l’escrit de la Diputació. Cal tenir paciència per descarregar-los des del nostre drive, ja que ocupen molt.

https://drive.google.com/file/d/1EEws_Jv2HvGLNs6JuzMIsGjik9aZMXxf/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1_1B5U0bASxnUDvSgU45ayZZku740uQ0t/view?usp=sharing

http://centredestudisbeguetans.cat/wp-content/uploads/2021/12/3110375.pdf

També podeu llegir aquí la petició que hem fet arribar a la Diputació i l’article que ja vam escriure sobre aquest tema

urbanitzacio_torres_vilaro_dipu_vf_cs

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *