recerca històrica i ordenances fiscals

L’Associació per a la Recerca Etnològica de Begues (AREB), el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia del Garraf-Ordal (CIPAG) i el Centre d’Estudis Beguetans (CEB) som les tres entitats beguetanes sense ànim de lucre que fem recerca històrica en l’àmbit de Begues.

El resultat d’aquesta recerca sempre repercuteix positivament a la ciutadania i a l’ajuntament, ja que en fem difusió muntant exposicions, visites, xerrades, taules rodones, llibres i altres publicacions, passejades, tallers a les escoles, etc.

Per dur a terme aquests treballs, algun cop necessitem copies en paper o digitals de documents històrics que són a l’arxiu municipal o a expedients dipositats a l’ajuntament.

Per aquest motiu hem demanat a l’Ajuntament que modifiqui l’ordenança fiscal n.21 d’expedició de documents, eximint a les tres entitats del pagament de la taxa quan necessitin algun document per progressar en la recerca.

Estem convençudes que l’Ajuntament ho sabrà entendre i atendrà la nostra petició, tornant al que es feia abans i al que es continua fent a moltes poblacions.

Podeu trobar aquí la petició conjunta.

CEB-ORDENANCES-FISCALS-2022_signat_cs-1

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *