joc de cartes “descobreix Begues”

Quan l’ajuntament, a través d’en Jordi Montaña, regidor de Comerç, Turisme i Patrimoni ens va proposar participar en el disseny d’un joc de cartes per descobrir el patrimoni històric, natural, cultural i artístic de Begues, la idea ens va engrescar.

El resultat final ens agrada molt. El format del joc dissenyat per l’empresa Future Genius, les il·lustracions, la forma de distribució als comerços i les trobades per intercanviar cartes repetides, ens agrada tot.

Des del CEB hem fet la tria de les categories i de les cartes de cada categoria. També hem redactat el text de la part posterior de cada carta així com tres curiositats sobre el personatge / edifici / indret o festa, que podeu trobar anant a l’aplicació per aprendre’n més.

Volem agrair a les famílies d’alguns dels personatges històrics que surten a les cartes, ja que ens van ajudar a trobar la imatge més avinent per fer el retrat i altra informació relacionada amb la persona.

També a l’ajuntament per haver possibilitat aquesta col·laboració.  Els bons projectes sorgeixen de la suma d’esforços, com sempre hem dit.

Gaudiu del joc i recordeu que és un bon entrenament pel Trivial de Begues de la Festa Major!

(si encara no el teniu el podeu anar buscar a la biblioteca)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *