Begues i el primer fotògraf

Ens fa molta il·lusió convidar-vos a visitar l’exposició “Begues i el primer fotògraf” comissariada per Rafel Torrella i organitzada pel Centre d’Estudis Beguetans i l’Ajuntament de Begues, amb la col·laboració de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de l’Ajuntament de Girona i la Fundació Privada Col·legi Bosch.

L’exposició és a la Fundació Bosch. S’inaugurarà divendres 3 de juny a les 18 h, amb una visita guiada oberta a tothom, i romandrà oberta al públic entre el 4 i 26 de juny amb l’horari següent:

 •  dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
 • diumenges de 10 a 14 h

Relacionades amb l’exposició, i també a la Fundació Bosch, hi ha programades dues xerrades que segur que us agradaran:

 • Ramon Alabern i Moles (1811-1888)” a càrrec de Jep Martí i Maria de los Santos García, historiadors de la fotografia, l’11 de juny a les 19 h.
 •  “De la caixa al bit. Una història de la tècnica fotogràfica”, a càrrec de Benet Solina, tècnic de l’Arxiu Municipal de Gavà i col·leccionista de fotografies, el 18 de juny a les 19 h.

Els cartells detallen totes les activitats.

2 comentaris

 • Fue un grand placer colaborar con vosotros para la realización de este daguerrotipo, según el trabajo de Ramon Alabern.
  Os deseamos un gran éxito para esta exposición !
  Muchas gracias a todos lo miembros del Centre D’estudis Beguetan, y fuerza para la preparación de la exposición !
  ( nos encanto Begues !)
  Un fuerte abrazo, Nina y Hélène del Taller Daguerrotipo

  • Gracias a vosotras por la paciencia y el buen humor. Hemos subido algunas fotos a la web, hablando del taller! Un abrazo del CEB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *