tertúlies a la fresca 2022

L’any passat vam gaudir molt organitzant les tertúlies i compartint aquesta estona amb totes les persones que varen participar. Per tant, enguany…. tornen les tertúlies de Begues al Mur, per compartir activitats i recerca dutes a terme pel Centre d’Estudis Beguetans i persones afins.

Enguany tindrem tres xerrades. A la primera, dissabte 2 de juliol, en Victor Mata ens parlarà del Land Art o l’art creat a la natura i amb la natura, emprant materials naturals com pedres, branques, fulles o terra. El segon dia de tertúlia, dissabte 9 de juliol, en Xavier Parellada ens explicarà la recerca efectuada a fi de trobar els orígens de les escoles a Begues, que ens remuntarà a fa més de 300 anys. Finalment l’arquitecte Enrica Mosciaro ens parlarà, dissabte 16 de juliol, de la recuperació i restauració de les casetes del Roure, el projecte, i com s’ha plantejat la conservació dels elements singulars i de patrimoni.

Esteu totes convidades a assistir, enguany no cal fer preinscripció i, com l’any passat hi haurà més temps per debatre amb els ponents i també per fer una copa de cava i coca de Begues.

Us esperem en aquest indret tan singular que constitueix un marc immillorable per compartir coneixement i debat.

Podeu trobar els detalls al cartell!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *