Recull de vídeos de la inauguració del camí RAl

Podeu trobar aquí el vídeo impressionant de l’arribada a l’Hospital d’Olesa de Bonesvalls de la comitiva medieval beguetana. També del trobador que ens va acompanyar al llarg del camí fent sonar el sac de gemecs i un tast de les danses que varem ballar amb la Portatil.FM.

Des del CEB estem contentissims de com va sortir tota la jornada.

Gràcies a totes les persones que us heu apuntat a compartir aquest dia tan significatiu: inaugurar el camí Ral – que forma part del nostre patrimoni -, desprès de tants anys de fer- hi recerca i treball de camp, i fer-ho d’aquesta manera tan divertida i que alhora ens permet aprendre, constitueix una jornada que no oblidarem mai.

Gràcies al grup de recreació històrica Recognoverunt Proceres per haver-nos acompanyat durant un mes amb l’exposició de vestimenta, els tallers, els passejants – sí, els que NO duien bambes! i van sentir totes les pedres i pedretes del camí – al Grup de Recerca Olesa Rural per preparar l’arribada i venir a rebre’ns a cavall i amb uns monjos molt gentils, a l’ajuntament d’Olesa per l’acollida, les reunions amb l’alcalde, i totes les converses, whatsaps i mails amb les seves regidores i tècniques municipals durant dies i dies, i també gràcies a l’ajuntament de Begues.

A proposta del Grup de Recerca Olesa Rural, un cop l’any ens visitarem els uns als altres i farem una festa!

I gràcies a totes les persones que ens heu fet arribar les fotografies i especialment a l’Alfred, autor de la majoria, i del vídeo de l’arribada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *