Fòrums de l’espluga 2017: desmuntant la islamofòbia (2a jornada)

“2on Fòrum de l’Espluga 2017: Desmuntant la Islamofòbia” amb Ramón Lobo, Leila Nachawati Rego, Amparo Sanchez Rosell i Sato Díaz (dissabte 13 de maig – cova de Can Sadurní – 19 a 21 h.)


En aquest fòrum abordarem la islamofobia des de diferents perspectives, que van des de la construcció d’un determinat discurs i com s’implanta socialment fins el perquè i a qui interessa que es generi aquest rebuig social.

En aquest fòrum na Leila Nachawati ens explicarà com es construeix aquest discurs i com s’instaura socialment, i no tan sols de la construcció que es fa des dels mitjans de comunicació, sino també a través de les polítiques reals que s’apliquen i de les nostres pors.

Ramón Lobo ens explicarà qui, per què i per a què es construeix aquest discurs que busca enfrontar a part de la societat, per a posicionar-la en els prejudicis que són un pas previ a l’odi.

Amparo Sánchez ens explicarà quines poden ser les respostes de la ciutadania davant aquest discurs estigmatitzant i excloent per poder tenir capacitat d’acció i resposta per la nostra part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *