recurs contra el conveni REE-ajuntament de Begues

Les Agulles-Ecologistes en Acció, el Centre d’Estudis Beguetans, l’Associació Naturalista Torrellenca La Formiga, l’Ateneu Assembleari de Begues, la plataforma STOP Alta Tensió al Baix, la Taula Ciutadana pel Clima, productors i pagesos afectats, així com els grups polítics Begues en Comú i la CUP hem presentat un recurs contra el conveni de col·laboració entre Red Eléctrica de Espanya i l’Ajuntament de Begues per desplaçar la línia d’alta tensió que discorre pel centre del poble.

Unió de Pagesos també ha presentat un recurs en contra.

Quan s’hi oposen entitats reconegudes i valorades arreu del territori, on hi ha persones que són expertes en aquests temes i que no treballen pel lucre personal sinó pel benestar comú, ens hauria de fer reflexionar.

Alguna cosa s’estarà fent malament quan entitats que representen milers de persones ens hi oposem.

Justifiquen aquest conveni dient que la línia afecta al desenvolupament de plans parcials per construir nous habitatges i al creixement de la zona esportiva.

I en un tema que ens afecta a totes, decideixen que ni s’exposa al públic ni s’obre període per presentar al·legacions. A partir d’aquí quin grau de confiança es pot tenir?

Podeu llegir aquí el recurs presentat. També les diverses noticies que s’han publicat al respecte.

https://www.llibertat.cat/2023/01/recurs-de-reposicio-contra-l-acord-que-preten-desplacar-una-linia-d-alta-tensio-a-begues-54171

RECURS-DE-REPOSICIO-CONVENI-REE-2023-Conjunt_c

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *