TALLER DE CAIXES NIU: resum de la jornada

Aquest matí hem gaudit d’un taller de caixes niu, en molt bona companyia i a un lloc ideal com són els marges de cal Viudo. En Jordi @agro_ecologia.calviudoho tenia tot preparat a peu de la figuera i en Rafa ha dut les caixes per muntar (10 per ocells petits tipus mallerenga i 3 grans per xot), i ens ha explicat com nien els diferents tipus d’ocells, com reconèixer-los pel seu cant, colors i mida i un munt de curiositats sobre els xots. També hem parlat de caixes, com s’han de fer, com s’han de mantenir i com s’han de col·locar perquè no siguin una trampa mortal pels polls.

Tot un plaer veure les famílies engrescades muntant cadascú la seva caixa.

Un cop fetes, en Roger @trepaculturapetit s’ha enfilat en un tres i no res dalt d’un arbre i ha fixat una de les caixes de xot als camps de cal Viudo. Us deixem unes quantes fotos de la jornada els pòsters de caixes i menjadores.

Us recordem que tots els diners recaptats són per @associació_naturalista_xot que és qui ha tallat les fustes i preparat tot el material, i que inverteix els diners en projectes de protecció dels ocells, i particularment del xot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *