Reunió de pedra seca a la pleta del parc del garraf

El passat divendres 21 d’abril en Victor Mata i en Jordi Sánchez, en representació del CEB, van assistir a la primera trobada d’entitats, agricultors, ecologistes i persones relacionades amb el patrimoni de pedra seca dels voltants, que va tenir lloc a la Pleta.

L’arquitectura de la pedra seca al nostre territori és un importantíssim element que configura el paisatge, a l’hora que conserva la memòria històrica d’ocupació i utilització del territori. És un legat a preservar.

Es van visitar dues barraques que properament es reconstruiran: la barraca bessona composta W-3835 (Begues) i W2 (Olivella) que hi ha al Camp Gras. També es va parlar de les entitats, els seus objectius, projectes desenvolupats i de futur, necessitats i criteris de documentació, dels protocols de recollida i entrada de dades a la Wikipedra, del projecte europeu LIFE i els murs de pedra seca.

Si voleu saber quines entitats i ajuntaments van assistir, la llista detallada dels temes tractats i un recull de fotos, entreu a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *