El Pla Director Urbanístic Metropolità

Volem compartir amb vosaltres aquesta xerrada informativa sobre el PDUM, organitzada per la Taula Ciutadana pel Clima de Begues, i en la que també hi participen membres del CEB. La sessió serà dissabte 7 d’octubre a les 11:00 h, a l’Escorxador.

A Begues, com a moltes altres poblacions de la Regió Metropolitana, no hi ha hagut cap acte de presentació a la societat civil, ni s’ha afavorit la participació ciutadana per debatre posicionaments respecte aquest document tan important que defineix l’urbanisme metropolità fins l’any 2050.

Per aquest motiu considerem molt valuosa aquesta sessió informativa i agraïm a les organitzadores i al Rafa Bellido que vingui a explicar els aspectes més rellevants del PDUM i les propostes que inclou.

Encara que la Sílvia Ruiz resumirà com ens pot afectar a Begues, es tracta d’una sessió oberta a persones de totes les poblacions de la regió metropolitana i constitueix una oportunitat per posar en comú les idees envers com volem que siguin el poble i la comarca.

El 31 d’octubre finalitza el termini per presentar al·legacions. Des del CEB, conjuntament amb el grup d’urbanisme de la TxClima les estem preparant i ens agradaria que altres entitats, associacions i grups polítics locals en presentessin o s’hi adherissin. També col·laborem a les al·legacions que des de la plataforma SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet s’estan treballant.

Els quatre articles publicats per en Rafa Bellido són un bon punt de partida per entendre un document tan ampli i complex. Els enllacem aquí per si els voleu llegir.

 
 
 
 
 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *