La Mostra d’Entitats a #BEgues

Diumenge vinent és un dels dies més bonics a #Begues. Tenim la mostra d’entitats, una oportunitat fantàstica per trobar-nos totes les entitats “lluint les nostres millors gales”, ja que a la resta de reunions a les que l’ajuntament ens convoca, és difícil que totes hi puguem assistir. També constitueix una oportunitat per les nouvingudes a Begues, poder copsar en un sol matí la riquesa d’entitats i associacions i la gran oferta d’activitats que tenen a l’abast així com la possibilitat d’implicar-se més a fons amb alguna d’elles, ajudant a les tasques d’organització, aportant idees i propostes, cadascú segons la seva disponibilitat i aficions.

El CEB serem a la plaça Camilo Riu, ens agradarà que vingueu a passar una estona amb nosaltres. Podreu consultar les publicacions de recerca que hem fet, comprar-ne si voleu. Mirar diverses col·leccions de fotos antigues, jugar a la gimcana que enguany és diferent. Tenir al CIPAG a la carpa de la vora també es presta a fer una Encantada i seguir xerrant.

Enguany a més hi haurà un altra activitat de 12 a 12:30 que no us podeu perdre. Aprofitant que l’1 d’octubre és el dia mundial dels ocells (una iniciativa de BirdLife International, entitat que te més 100 anys), en Rafa González (Rafa “pájaros”) ens proposa aviar desenes de pardals perquè visquin als nostres carrers, i, a un altre indret, aviarem un parell de xoriguers.

Aquesta activitat “cuinada” al darrer moment, està coorganitzada pel CEB, la Taula x Clima de Begues, el Centre de Recerca i Educació Ambiental de Calafell (CREAC) i el Grup de Recerca de l’Escola de Natura de Parets del Vallès (GRENP) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begues i les organitzadores de la Mostra d’Entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *