Audrey Baker, la dona dels binocles

Aquest és el títol de l’article publicat per l’Institut Català d’Ornitologia al darrer número de la revista l’Abellerol (num. 60) i escrit per en Rafael González de Lucas, també ornitòleg i membre del CEB.

Recordeu que fa pocs anys des del CEB vam fer un homenatge a l’Audrey? Ara en Rafael ho completa fent-li una entrevista en profunditat i parlant amb alguns dels ornitòlegs de referència amb els que l’Audrey va compartir estudis i viatges i que darrerament l’han visitat a la residència de Castelldefels on ara viu.

L’Audrey va fer de Begues casa seva fa 24 anys, i en contrapartida de l’afecte rebut sempre dels seus amics, veïns i conciutadans, ha volgut deixar-hi com a llegat tota la seva col·lecció de llibres d’ocells del món: més de 350 llibres i revistes de flora, fauna i ocells. També s’hi conserven multitud de llibretes amb les llistes d’observacions fetes als seus viatges. Amb veritables joies dels anys 40 i 50, la bibliografia s’ha completat any rere any, resseguint el seu periple viatger. Al Petit
Casal de Begues, al local del CEB, es troba la Biblioteca Ornitològica i de Natura Audrey Baker, un lloc clau per a la consulta i estudi per a les joves naturalistes i ornitòlogues del futur.

Podeu llegir aquí l’article-entrevista. És interessant i divertit.

https://ornitologia.org/ca/queoferim/divulgacio/publicacions/abellerol_pdf.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *