Aprovada la Memòria 2023 i els projectes pel 2024

Dissabte 16 de març va tenir lloc l’assemblea general del CEB.

Volem agrair a les persones que vàreu participar i també a les que ens vàreu dir que us agradaria però que no podíeu. Va ser l’assemblea amb un nombre d’assistents més gran: 23 persones.

Es van aprovar per unanimitat la gestió i el tancament de comptes del 2023 així com les propostes d’activitats i el pressupost pel 2024. També es van recollir suggeriments i propostes que algunes assistents van dur a l’assemblea per organitzar xerrades i altres activitats.

Hi ha canvis importants a la Junta. La Maria Rosa Godia deixa la tresoreria i la Junta doncs li resulta impossible compaginar-ho amb la responsabilitat de la vinacoteca la Clota. En el seu lloc entrarà la Susanna Muñoz com a tresorera, tot i que ja fa uns mesos que participa a la Junta per fer un relleu suau. Volem agrair a la Maria Rosa l’energia i el tarannà sempre positiu d’aquest temps que hem compartit i estem segures que continuarem fent moltes activitats plegades. L’altre canvi és que la Mireia i la Sílvia s’intercanvien responsabilitats. La Mireia Ibarz és la nova secretària del CEB i la Sílvia Ruiz portarà tots els temes de comunicació.

Com sempre la realització d’alguns projectes dependrà en gran mesura de les subvencions que puguem rebre de l’Ajuntament i d’altres institucions a les que presentem les proposes (Diputació, IRMU). Tot i així els majors ingressos sempre provenen de les quotes de les persones sòcies.

A més de les Tertúlies a la Fresca i algunes passejades que estem preparant, enguany hem afegit la proposta Descobreix Begues per visitar indrets curiosos i que tenen història, un nou grup de treball de fotografia antiga, l’activitat de Jocs de Taula, i un cicle de Cinefòrum amb tertulianes. Apunteu-vos les dates del cinefòrum: 27 d’abril, 15 de juny i 19 d’octubre.

Durant el debat van sorgir diversos temes, i com algun afecta a l’entitat hem de recollir més informació per poder consultar el parer a les persones sòcies més endavant.

En acabar l’Assemblea General Ordinària ve tenir lloc l’Assemblea General Extraordinària amb un únic punt a l’ordre del dia per modificar els Estatuts. Resumirem aquesta en un altra entrada.

Però no us ho explicarem tot aquí, mireu el power point. Veureu com hem crescut!!!!

Vam gaudir també d’una bona estona compartint idees mentre dinàvem en el que ha estat la primera botifarrada del CEB. Tot boníssim.

Teniu aquí la memòria

I aquí la presentació que ho resumeix.

presentacio-assemblea_2023_ordinaria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *