Barri Campamà: al·legacions presentades

Proposta que surt al projecte

El passat dia 29 vam presentar les al·legacions a la modificació puntual del Pla General n.34 – Entorn del PE3 Barri Campamà.

Entre altres temes no ens sembla correcte edificar a la zona dels horts – les veïnes no ho volen – que a més és zona inundable. No és té en compte el canvi climàtic ni el que l’Agència Catalana de l’Aigua determina com a zona amb risc d’inundació. Suposem que es fa per repartir les despeses d’urbanització entre les veïnes, però no trobem correcte atribuir un potencial edificador que comporta riscos, no té sentit ni es vol fer. Per curar-se en salut el projecte diu “el promotor dels habitatges ha de subscriure una declaració responsable en la qual expressi clarament que coneix i assumeix el risc existent i es compromet a traslladar aquesta informació als possibles afectats“, entre altres coses.

Proposta del CEB

Des del CEB fem una proposta diferent, la construcció d’habitatge en forma d’apartaments a la part alta, no inundable, que queda entre el supermercat Dia i el Caprabo. Les al·legacions també les han subscrit la Taula ciutadana pel Clima de Begues, i els grups ERC Begues, CUP Begues i PodemCAT.

També hem demanat que es parli d’aquest projecte a la propera reunió de la Comissió de Patrimoni i Estètica.

En aquest enllaç podeu llegir el projecte

I teniu aquí les al·legacions que us podeu descarregar.

AL·LEGACIONS-BARRI-CAMPAMA_def_anx_Cens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *