Assemblea general de SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet

SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet convoca totes les entitats, grups i persones adherides a la quarta assemblea de la plataforma, a Gavà, a les instal·lacions del Parc Arqueològic Mines de Gavà, al carrer de Jaume I, el dissabte vinent, 27 d’abril, al matí.

El CEB hi hem estat presents des d’abans de la constitució de la plataforma i hi ha persones sòcies molt actives en els grups de coordinació i de comunicació. També hi ha algunes entitats de Begues adherides a la plataforma. Per aquest motiu fem difusió de l’Assemblea i us animem a participar. Als cartells trobareu el programa detallat i us podeu inscriure al següent enllaç

Tal i com ens explica SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet:

Transcorreguts quatre anys des de la publicació del manifest, els reptes i les amenaces a què s’enfronta la comarca no solament no s’han esvaït, sinó que s’han agreujat. Al mateix temps, l’acció de grups veïnals, ecologistes i moviments socials fa veure a sectors cada vegada més amplis de la societat que cal posar fre de manera definitiva a les destrosses i el creixement especulatiu a que s’ha sotmès el Baix Llobregat, i que els poders públics no poden continuar prenent decisions, de present o de futur, sense impulsar abans una reflexió i un procés participatiu sobre el model urbanístic i territorial, que mitigui les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle, respecti el paisatge i la biodiversitat i prioritzi la qualitat de vida.

L’assemblea de SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet debatrà totes aquestes qüestions i ho farà just al començament d’una campanya electoral durant la qual les diferents forces polítiques hauran de donar respostes precises a les preocupacions de la ciutadania sobre la situació territorial, social, ambiental i econòmica de la comarca. Les notícies sobre el futur de l’aeroport, l’ampliació de la zona ZEPA del delta o el Pla Director Urbanístic Metropolità, entre altres, aportaran elements al debat de l’assemblea i a la posada al dia de les reivindicacions ciutadanes.

Podeu seguir les activitats de la plataforma a

https://sosbaixllobregat.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *