Imatges de la reconstrucció de la barraca de can Rigol

Diumenge 26 de novembre, més de 20 persones es van apuntar i van venir totes! a ajudar a reconstruir la barraca de can Rigol, que es troba enmig dels camps d’oliveres que en Joan ha recuperat recentment. Va ser una bona jornada on es va aprendre molt, treballar moltíssim i amb un bon esmorzar ofert per can Rigol. Un altra noticia que ens agrada compartir és que, fruit d’aquesta trobada, tenim dues noves sòcies al CEB.

Recordeu que aquesta és una activitat que hem fet dins de la programació de la setmana de la pedra seca.

La Setmana de la Pedra Seca és un esdeveniment per a la promoció i reconeixement d’aquesta tècnica com a patrimoni i ofici. A través de les activitats i la seva difusió es busca també mostrar l’extensa xarxa d’entitats, col·lectius i voluntaris que treballen per al seu manteniment i divulgació.

La Setmana de la Pedra Seca neix l’any 2020 impulsada per ADRINOC, Associació per al desenvolupament rural integral, a través del projecte de cooperació COL·LABORAxPAISATGE. Aquest compta amb l’assessorament de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i la col·laboració de l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional. A més de la participació de cinc grups d’acció local  d’arreu del territori català: el Consorci Leader Desenvolupament Rural del Camp, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, l’Associació Leader de Ponent, el Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre – Terra Alta i l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central. El projecte compta també amb un soci a la Catalunya Nord (França), el Parc Natural Regional del Pirineu Català, que gestiona el GAL Terres Romanes en Pays Catalan.

Us deixem aquí un recull d’imatges que ens heu fet arribar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *